Al meer dan 175 jaar ervaring met versturen van wijn relatiegeschenken

“Wij maken relatiegeschenken met wijnen voor elk budget, in ieder aantal, in stijl verpakt, met kaart en/of productbeschrijving, verzending naar binnen- en buitenland. Met de service zoals jullie van ons gewend zijn. ”  

Kijk in onze webwinkel voor een kleine selectie relatiegeschenken, maar er is veel meer mogelijk, neem gerust contact met ons op voor een relatiegeschenk op maat.

Een wijn cadeau geven is niet alleen een leuk en lekker cadeau voor buren of vrienden, ook voor bedrijven is een wijn als cadeau nog steeds de uitkomst als relatiegeschenk of kerstgeschenk. Een wijn cadeau krijgen is al jaren één van de meest gewaardeerde relatiegeschenken. Geef uw zakenrelaties bijvoorbeeld een origineel wijncadeau binnen een specifiek thema, of verwen uw medewerkers met een goede fles wijn in hun kerstpakket. 

Samenstellen van een relatiegeschenk

Bij het samenstellen van een wijn als cadeau kunnen we wijnen selecteren binnen elk thema. Kies bijvoorbeeld voor verschillende wijnen uit een wijnstreek of een dinerkist van aperitief tot dessert.

In onze webwinkel is een kleine selectie van cadeaus te zien die wij alvast hebben samengesteld. Daarnaast maken wij cadeaus op maat; precies zoals gewenst. Alles is mogelijk, van een enkel wijncadeau tot honderden relatiegeschenken. Met onze ervaring in het maken van geschenken (en kerstpakketten) willen wij u graag advies geven.

Service van Wijnhandel B.J. de Logie

Onze hoogwaardige service bieden wij ook aan bij het versturen van relatiegeschenken. Wij stellen een cadeau op maat voor u samen met wijnen voor elke gelegenheid en geven u graag passend wijnadvies! We nemen alle zorg uit handen en begeleiden tijdens het gehele proces van de selectie van de wijnen met de begeleidende kaarten, tot de adresbestanden en versturen van de geschenken. Alles kan!

Informatie over wijncadeaus

Wilt u meer informatie over een wijncadeau van wijnhandel B.J. de Logie? Of wilt u meer geschenken bestellen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier of neem contact met ons op per mail, telefonisch of in onze winkel aan de Beethovenstraat in Amsterdam.

Wat maakt ons uniek?

– De beste wijnen sinds 1848 uit eigen wijnimport
– Cadeaus met onze wijnen voor elk budget
– Alle combinaties en thema’s zijn mogelijk
– Inclusief wenskaarten en productbeschrijvingen
– Indien gewenst verzorgen wij uw logo op deksels
– Wijn cadeau verpakt in stijl
– Verzending binnen en buitenland
– Van 1 geschenk tot meer dan 1.000 geschenken: alles kan