Champagne Un Jour 1911 - Clouet - Cadeau - André Clouet
€84.50
Inhoud van houten B.J. de Logie 1-vaks kist met schuifdeksel
Klassiek mousserend Frans cadeau met deze champagne van André Clouet:
1 x Un Jour de 1911 - André Clouet - 0,75 liter
Deze Un Jour de 1911 van André Clouet heeft aroma’s van bloemen, gedroogde abrikoos, perzik, amandelen en vanille. De stijl is rijp en heeft een licht oxidatief karakter met typische kenmerken van noten, briochebrood en toast. Un Jour de 1911 is uiterst geschikt om te serveren bij gerechten met fazant, parelhoen, kalfszwezerik of kaas.
De pinot noir druiven voor de André Clouet Un Jour de 1911 komen van een wijngaard die is aangeplant in 1911. Jaarlijks worden er 1911 flessen geproduceerd van verschillende jaargangen. In dit geval komt 50% van de druiven uit 1996, 25% uit 1995 en 25% uit 1997. De druiven worden geperst in een traditionele pers en ondergaan de alcoholische- en malolactische fermentatie op 16-18°C. De champagne wordt koud gestabiliseerd en rijpt vervolgens zes jaar op zijn lie. Remuage en dégorgement wordt handmatig gedaan.
U kunt tijdens het betaalproces ook een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger.
Meerdere cadeaus tegelijk bestellen met verschillende verzendadressen? Dat kan! Neem contact met ons op.
Klassiek mousserend Frans cadeau met deze champagne van André Clouet:
1 x Un Jour de 1911 - André Clouet - 0,75 liter
Deze Un Jour de 1911 van André Clouet heeft aroma’s van bloemen, gedroogde abrikoos, perzik, amandelen en vanille. De stijl is rijp en heeft een licht oxidatief karakter met typische kenmerken van noten, briochebrood en toast. Un Jour de 1911 is uiterst geschikt om te serveren bij gerechten met fazant, parelhoen, kalfszwezerik of kaas.
De pinot noir druiven voor de André Clouet Un Jour de 1911 komen van een wijngaard die is aangeplant in 1911. Jaarlijks worden er 1911 flessen geproduceerd van verschillende jaargangen. In dit geval komt 50% van de druiven uit 1996, 25% uit 1995 en 25% uit 1997. De druiven worden geperst in een traditionele pers en ondergaan de alcoholische- en malolactische fermentatie op 16-18°C. De champagne wordt koud gestabiliseerd en rijpt vervolgens zes jaar op zijn lie. Remuage en dégorgement wordt handmatig gedaan.
U kunt tijdens het betaalproces ook een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger.
Meerdere cadeaus tegelijk bestellen met verschillende verzendadressen? Dat kan! Neem contact met ons op.
Smaak
Frans
Mousserend
Herkomst
Frankrijk, Champagne
Lekker bij
Fazant, gevogelte, kaas, kalfszwezerik, parelhoen