Duitsland - Silvaner + Spätburgunder - Cadeau - Weingut Zehnthof Luckert

€42.00 

Inhoud van houten B.J. de Logie 2-vaks kist met schuifdeksel

Klassiek Duits cadeau met wijnen van Weingut ''Zehnthof'' Luckert en Weingut Schneider:
Wit - Silvaner- Weingut ''Zehnthof'' Luckert - 0,75 liter
Rood - Spätburgunder - Weingut Schneider - 0,75 liter

SilvanerVan deze Silvaner van Weingut ''Zehnthof'' Luckert mag het resultaat er zijn; een mooie droge wijn. Mineraal, kruidig en met prachtige zuren. Door de kruidigheid van deze wijn is het perfect te combineren met zowel vis- als vleesgerechten en met smaakvolle salades of kruidige gerechten.

Spätburgunder: Deze Spätburgunder Rotwein van Weingut Schneider heeft aroma’s van rijpe aardbeien, rode kersen, bramen en toast. Goed te combineren met gevogelte en licht gekruid rood vlees.

U kunt tijdens het betaalproces ook een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger.

Meerdere cadeaus tegelijk bestellen met verschillende verzendadressen? Dat kan! Neem contact met ons op.

Smaak

Duits

klassiek

Herkomst

Duitsland, Baden

Producent: Weingut Zehnthof Luckert

Weingut Zehnthof Luckert is gelegen in Sulzfeld am Main in de regio Franken, Duitsland. Franken staat bekend om zijn continentale klimaat met droge warme zomers en koude winters. Begin jaren zestig besluiten Theo en Luitgard volledig over te gaan op de wijnbouw, eerst verkochten ze alleen maar wijn op vat, maar ze gaan al snel over op flessenverkoop. In de jaren zeventig deed de mogelijkheid zich voor om het prins-bischoppelijk ''Zehnthof'', een soort middeleeuwse rekenkamer, over te nemen. De  volledige renovatie hiervan zou twaalf jaar duren, maar in 1975 kunnen de eerste wijnen in de kelders worden opgeslagen.

Lees meer