Masterclass en Wijnmakerslunch Weingut Dönnhoff

Momenteel zijn we bezig met het organiseren van een unieke masterclass met wijnmakerslunch!

In samenwerking met Weingut Dönnhoff organiseren wij op MAANDAG 25 NOVEMBER 2024 een exclusieve masterclass bij Hotel V The Lobby Fizeaustraat. Weingut Dönnhoff (de Koning van de Riesling) is één van de meest gerenommeerde wijnhuizen van Duitsland. Weingut Dönnhoff komt hiervoor speciaal naar Amsterdam en neemt unieke flessen mee (waarschijnlijk ook op magnum). Na de masterclass zal The Lobby een klein menu koken met bijpassende wijnen van Dönnhoff.

Weingut Dönnhoff:
Iedere wijnkenner kent de naam Weingut Hermann Dönnhoff in Oberhausen in Nahe met zijn 10 indrukwekkende Grosse Gewächse (GG). Hermann, de grootvader van Helmut Dönnhoff, begon dit legendarische wijndomein in 1920, toen zoon Helmut hem in 1966 kwam assisteren bestond het domein slechts uit 4 hectare met riesling stokken maar wel op toplocaties. Ze verbouwden toen niet alleen druiven maar ook andere gewassen. De wijngaarden waren destijds niet gekwalificeerd als kwaliteitswijngaarden en waren daardoor relatief goedkoop.

Planning:
11:00 inloop
11:30 masterclass Dönnhoff
13:30 lunch
14:30 – 15:00 afsluiting

Kosten:
€ 100,- per persoon voor masterclass, lunch en Rieslings (vooraf te betalen).

Reserveren:
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en inschrijven voor deze exclusieve masterclass én lunch kan bij suzanne@delogie.nl