Treixadura - Monastrell - Cadeau - Casa Castillo
€36.50
Inhoud van houten B.J. de Logie 2-vaks kist met schuifdeksel:
1 x Treixadura - Pazo Casanova - 0,75 liter
1 x Monastrell - Casa Castillo - 0.75 liter
Treixadura: De Treixadura heeft aroma’s van fris-witfruit zoals perzik, mirabel pruim en citroenzest met florale noten zoals oranje bloesem en kamille.
De druiven voor deze Treixadura van Bodega y Viñedos Pazo Casanova worden handmatig geplukt. Na de oogst worden de druiven onmiddellijk in gekoelde ruimtes van 5°C naar het wijnhuis gebracht. Daar vind een 2e selectie van de druiven plaats, de steeltjes worden ontdaan en na een koude maceratie van 2,5 uur worden de druiven zachtjes geperst. De alcoholische fermentatie gebeurt in temperatuur gecontroleerde roestvrijstalen tanks waarin de wijn verder rijpt op zijn fijne lies voor 4 maanden.
Monastrell: Deze Monastrell van Casa Castillo heeft geconcentreerde aroma’s en smaaktonen van zwarte kersen, bramen, pruimen, cederhout, kruiden en noten.
Deze Monastrell van Casa Castillo wordt gemaakt van stokken die gemiddeld tussen de 5 en 30 jaar oud. De monastrell word geselecteerd uit 15 verschillende percelen. Alle druiven worden handmatig geoogst wanneer ze voldoende rijp zijn. De alcoholische fermentatie vindt plaats na een inweking in roestvrijstalen tanks en is temperatuur gecontroleerd. Daarna krijgt de wijn een opvoeding van 10 tot 12 maanden op grote eikenhouten vaten (foeders).
U kunt tijdens het betaalproces ook een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger.
Meerdere cadeaus tegelijk bestellen met verschillende verzendadressen? Dat kan! Neem contact met ons op.
1 x Treixadura - Pazo Casanova - 0,75 liter
1 x Monastrell - Casa Castillo - 0.75 liter
Treixadura: De Treixadura heeft aroma’s van fris-witfruit zoals perzik, mirabel pruim en citroenzest met florale noten zoals oranje bloesem en kamille.
De druiven voor deze Treixadura van Bodega y Viñedos Pazo Casanova worden handmatig geplukt. Na de oogst worden de druiven onmiddellijk in gekoelde ruimtes van 5°C naar het wijnhuis gebracht. Daar vind een 2e selectie van de druiven plaats, de steeltjes worden ontdaan en na een koude maceratie van 2,5 uur worden de druiven zachtjes geperst. De alcoholische fermentatie gebeurt in temperatuur gecontroleerde roestvrijstalen tanks waarin de wijn verder rijpt op zijn fijne lies voor 4 maanden.
Monastrell: Deze Monastrell van Casa Castillo heeft geconcentreerde aroma’s en smaaktonen van zwarte kersen, bramen, pruimen, cederhout, kruiden en noten.
Deze Monastrell van Casa Castillo wordt gemaakt van stokken die gemiddeld tussen de 5 en 30 jaar oud. De monastrell word geselecteerd uit 15 verschillende percelen. Alle druiven worden handmatig geoogst wanneer ze voldoende rijp zijn. De alcoholische fermentatie vindt plaats na een inweking in roestvrijstalen tanks en is temperatuur gecontroleerd. Daarna krijgt de wijn een opvoeding van 10 tot 12 maanden op grote eikenhouten vaten (foeders).
U kunt tijdens het betaalproces ook een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ontvanger.
Meerdere cadeaus tegelijk bestellen met verschillende verzendadressen? Dat kan! Neem contact met ons op.
Smaak
Modern
Spaans
Herkomst
Ribeiro, Jumilla